Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin e Emergjencave

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Me iniciativë të Shtabit komunal të emergjencës, në komunën e Zhelinës, sot më datë 27.11.2019, u... Më Tepër → Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin e Emergjencave

Konferencë për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot në Shkup, u zhvillua Konferenca vjetore për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale e cila do të zgjatë dy... Më Tepër → Konferencë për Decentralizim dhe Qeverisje Lokale

Muzeu Mobil

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe sivjet Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me ‘Muzen Mobil’ nga Kosova në krye me drejtorin... Më Tepër → Muzeu Mobil

Zhelina Komunë Evropiane

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot u zhvillua moduli i parë në kuadër të projektit “Zhelina komunë evropiane”, në... Më Tepër → Zhelina Komunë Evropiane

Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari Blerim Sejdiu kishte kënaqësinë dhe nderin që sot ,me rastin e Ditës së 7 Marsit dhe Ditës... Më Tepër → Zhelina feston 7 dhe 8 Marsin!

7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

ME RASTIN E 7 MARSIT, DITËS SË MËSUESIT “Fillimisht, më lejoni që në këtë datë të veçantë, me... Më Tepër → 7 Marsi, kryetari viziton mësuesin e tij të parë.

Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Fotogaleri

Çaste të shkrepura gjatë festimit të 22 vjetorit të themelimit të komunës.... Më Tepër → Komuna e Zhelinës shënon 22 vjetorin e themelimit

Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Fotogaleri, Lajme

Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje dhe me qëllim të kultivimit të vlerave kulturore,... Më Tepër → Festivali i trashëgimisë kulturore organizuar nga Komuna e Zhelinës

Sofra Fest 2018

Fotogaleri

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin etnokulturor ‘’Sofra Fest 2018’’ Gjatë këtyre ditëve,... Më Tepër → Sofra Fest 2018

Close Search Window